Hollands Kroon Actueel

Algemene foto

Blokker verkoopt Marskramer aan Audax

HOLLANDS KROON – Winkelketen Blokker heeft huishoudketen Marskramer verkocht aan het familiebedrijf Audax dat bekend is van winkels als AKO en The Read Shop. Marskramer heeft geen eigen  winkels maar werkt volledig met franchisenemers.

Ook de franchiseketens Prima (25 vestigingen), Novy (17 vestigingen) en Toys2Play (6 vestigingen) vallen onder het bedrijfsonderdeel, evenals een groothandel die aan die ketens en aan zelfstandige winkels levert. In totaal werken er zo’n 600 mensen bij de winkels, meldt RTLz.

Afgelopen augustus nam Audax ook de franchiseformules van Retail Development Company, waaronder The Read Shop, onder haar hoede. Met de overname van Marskramer zet het bedrijf een nieuwe stap in de uitbouw van de winkeldivisie.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageer op dit onderwerp