Hollands Kroon Actueel

College wijst aanvraag extra subsidie RTV Noordkop toe

HOLLANDS KROON – RTV Noordkop, de lokale omroep voor de gemeente Hollands Kroon, krijgt als het aan het college van Hollands Kroon ligt een extra subsidie van 23.103,- euro, waarmee het totale subsidiebedrag dat RTV Noordkop krijgt 50.000 euro krijgt.

In januari besloot de gemeenteraad van Hollands Kroon nog om de aangevraagde subsidie niet toe te kennen omdat zij eerst helderheid wenste over de stand van zaken over de gestelde voorwaarden in het geamandeerde raadsbesluit van 22 februari 2018.

Het college van Hollands Kroon komt nu met een positief voorstel richting de gemeenteraad om toch de aangevraagde extra subsidie toe te kennen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp