Hollands Kroon Actueel

Foto: Inter Visual Studio/Marcel Barriel

Enorme vuurzee verwoest auto- en scooterhandel Den Helder

DEN HELDER – Een enorme vuurzee met metershoge vlammen heeft afgelopen nacht een auto- en scooterhandel volledig in de as gelegd. De schade is enorm, van het pand, dat gedeeltelijk is ingestort, is grotendeels niets meer over.

Tekst loopt door onder de foto’s

De grootschalig aanwezige brandweer inclusief een hoogwerker wisten na enige tijd de vlammen te bedwingen maar het nablussen gaat nog lang duren. Een naastgelegen witgoedhandel wist de brandweer te behouden. 

Getuigen melden dat er tientallen scooters in de bedrijfsruimte aanwezig waren en ook zijn diverse auto’s in vlammen opgegaan. Salvage is aanwezig om samen met de eigenaar van het pand de schade op te nemen, Liander heeft de energie toevoer naar het pand afgesloten.

De brandweer en politie zullen zodra de brand bedwongen is een onderzoek naar de oorzaak van de brand instellen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp