Hollands Kroon Actueel

Juul Polle’s examenblog: ‘Nederlands ging erg goed’

MIDDENMEER – Vrijdag heb ik mijn nederlands examen gemaakt en het ging heel goed. Ik ging er ook wel vanuit dat het goed zou gaan want nederlands is mijn beste vak. Ik wilde het examen eerst niet nakijken omdat het gisteren met biologie tegen viel maar ik heb het toch gedaan en ik heb maar een paar fouten.

Toen ik klaar was met mijn examen waren veel mensen al weg omdat ik nog een half uur langer door mag vanwege mijn dyslexie. Toen ik mijn jas en tas wilde pakken om naar huis te gaan zag ik dat mijn tas weg was. Iemand anders had hem meegenomen, ik wist alleen niet wie. Toen ik erachter was wie het was heb ik met iemand anders zijn telefoon (die van mij zat in mijn tas) de gene die mijn tas had gebeld en toen heeft hij hem terug gebracht.

Ik heb nu een weekend om te leren, mijn volgende examen is dinsdag en het is geschiedenis. Geschiedenis is mijn slechtste vak dus ik hoop dat het examen meevalt.

Groetjes Juul

Reageer op dit onderwerp