Hollands Kroon Actueel

Team Touw Reloaded: ‘Alpe d’Huzes benefietconcert’

MIDDENMEER -Team Touw Reloaded houdt op zondag 19 mei aanstaande in de ontmoetingskerk in Middenmeer het derde Alpe d’Huzes Benefietconcert. Het geld dat met dit concert wordt opgehaald komt geheel ten goede aan de Stichting Alpe d’huZes/KWF.

Tijdens dit concert zullen Join’s Meeting, Credo Singers en Ylysses Ensemble er een topmiddag van proberen te maken. Tijdens de pauze is er een verloting met als thema: ‘Ter Land, Ter Zee en in De Lucht.’

Kaarten kosten 12,50 euro, kinderen t/m 12 jaar 6,25 euro, reserveren via teamtouw@hotmail.comFacebook 

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageer op dit onderwerp