Hollands Kroon Actueel

Links Bo de Klerk, in het midden clubgenootjes en supporter Senna Drent en rechts Resa Brandtner. (Foto aangeleverd)

GV Wieringen turnster Bo de Klerk behaald ticket voor Nederlands Kampioenschap turnen!!

VARSEVELD – Zondag werden in Varsseveld de 1/2 landelijke finales geturnd. Namens GV Wieringen wisten 2 turnsters zich hiervoor te plaats wat al een top prestatie is. Resa Brandtner kwam bij de junioren in actie en Bo de Klerk bij de Senioren.

Het was een super spannende wedstrijd. Met als doel voor Bo de Klerk een plekje bij de beste 5. Bo wist bijna 44 punten bij elkaar te turnen en dit was precies genoeg voor de 5e plaats. En dus mag zij aanstaande zaterdag deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap turnen in Utrecht.

Haar scores waren sprong 11.733, brug 10.167, balk 11.033 en vloer 11.00

Resa Brandtner turnde ook een goeie wedstrijd en in een sterk deelnemersveld werd zij 14e, helaas niet genoeg voor een ticket naar Utrecht, maar wel een prestatie om trots op te zijn! Haar scores waren voor sprong 11.700, brug 10.333, balk 9.967 en vloer 10.133

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp