Hollands Kroon Actueel

Staan langs de Oosterweg in Nieuwe Niedorp binnenkort Tiny Houses? Als het aan het college ligt wel. (Foto: Googlemaps)

Tiny Houses aan de Oosterweg Nieuwe Niedorp

NIEUWE NIEDORP – Een stuk gemeentegrond aan de Oosterweg in Nieuwe Niedorp is in de picture om als locatie voor Tiny Houses te gaan dienen. In 2017 heeft de gemeenteraad van Hollands Kroon met een motie het college opdracht gegeven om een pilot te starten met het realiseren van vijf pilotlocaties voor Tiny Houses in Hollands Kroon.

Voor de komst van Tiny Houses in Hollands Kroon zijn genoeg geïnteresseerden maar Hollands Kroon heeft geen grond beschikbaar om dit te realiseren. Daarom heeft het college besloten om de gemeenteraad voor te leggen het stuk gemeentegrond langs de Oosterweg in Nieuwe Niedorp aan te wijzen als pilotlocatie voor de komst van de eerste Tiny Houses in Hollands Kroon.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@hollandskroonactueel.nl

 

Reageer op dit onderwerp