Hollands Kroon Actueel

Examenblog Juul Polle: Examen geschiedenis, maar had er geen zin in.

MIDDENMEER – Gisteren hab ik het examen geschiedenis gemaakt. Ik had er geen zin in omdat het mijn slechtste vak is. Ik was maandag nog even op school gekomen om nog wat dingen te vragen en ik heb thuis nog een examen gemaakt en alles doorgenomen. 

De eerste 10 vragen waren best wel makkelijk maar daarna werd het al moeilijker. Er waren ook een paar vragen die ik echt niet wist of maar gedeeltelijk dus daar heb ik maar wat gegokt. Iedereen was best snel klaar, ik doe normaal heel lang over geschiedenis en gebruik dan mijn extra tijd maar dit keer niet.

Ik heb het examen nagekeken en ik heb ongeveer 30 van de 65 punten. Misschien heb ik er nog wat meer maar ik wist bij sommige vragen niet percies meer wat ik had geantwoord of ik wist niet of dat van mij goed gerekend gaat worden daarom heb ik die vragen maar fout gerekend.

Vandaag ben ik vrij en dan heb ik donderdag wiskunde.

Groetjes Juul

Reageer op dit onderwerp