Hollands Kroon Actueel

Weerbericht Hollands Kroon – veel zon en 15 graden

HOLLANDS KROON – Vandaag is het opnieuw zeer zonnig maar er blijft net zoals de afgelopen twee dagen ook een kans dat een enkele stapelwolk even de zon gaat verhullen. Met een middagtemperatuur van 15 graden is prima te doen buiten zeker omdat de wind maar matig van kracht is en uit het noordoosten waait. In de nacht naar donderdag daalt het kwik naar een graad of 5.

Donderdag is er meer bewolking maar is het wel warmer met 16 á 17 graden. De wind blijft uit het noordoosten waaien en is overwegend matig van kracht. ’s nachts daalt de temperatuur naar een graad of 8. Vrijdag neemt de kans op een bui toe, vooral in de middag kan er een enkel buitje gaan vallen, maar echt grote hoeveelheden neerslag gaan er niet vallen. De middagtemperatuur ligt rond de 16 á 17 graden en de wind blijft uit het oosten/noordoosten waaien.

Het weekend kent twee gezichten, zaterdag kans op buien mogelijk met onweer, overdag 19 graden in de nacht 10 graden. Zondag is er weer veel ruimte voor de zon maar zijn er ook wolken, overdag 18 á 19 graden in de nacht 12 graden en dan kan het gaan regenen. De wind is matig en waait nog steeds uit het oosten/noordoosten dankzij een sterk hogedrukgebied dat boven de Britse eilanden ligt.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp