Hollands Kroon Actueel

Examenblog: Juul Polle deed haar Examen wiskunde…

MIDDENMEER – Donderdag heb ik mijn examen wiskunde gemaakt. Ik ging er vanuit dat hij heel goed zal gaan omdat ik best goed ben ik wiskunde. Ik heb ook een paar examens geoefend en die waren allemaal rond de 7. Maar dit examen was echt heel moeilijk!

Vooral het midden van het examen was heel moeilijk. Hij was ook lang want bijna iedereen bleef tot het einde zitten. Volgens mij vond iedereen die dit examen heeft gemaakt het examen moeilijk want ik hoor iedereen erover dat dit een heel moeilijk examen was.

Ik wilde eerst niet gaan nakijken omdat ik dacht dat ik mijn antwoorden toch niet meer zou weten, maar toen ik even snel ging kijken naar de antwoorden zag ik dat ik er nog best veel wist dus toen ben ik weer mijn punten gaan tellen. Ik kwam uit op ongeveer 37 punten van de 70 (ik weet niet bij elke vraag mijn berekening en/of antwoord meer dus die vragen heb ik fout gerekend). Ik ben er best blij mee omdat de n-term waarschijlijk best hoog zal zijn omdat iedereen hem moeilijk vond dus dan heb ik wel een voldoende. Maar het word zeker niet mijn beste cijfer voor wiskunde.

Vandaag heb ik examen van engels en dan volgende week dinsdag (mijn laatste!) examen tekenen.

Groetjes Juul

Note: Juul Polle is leerlingen op De Dijk in Medemblik en doet dit jaar haar examens

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp