Hollands Kroon Actueel

Cultureel feestje De BinnenRoute Wieringerwerf

WIERINGERWERF – De BinnenRoute is een nieuw evenement van stichting Cultuur binnen de Dijken dat op zondag 19 mei zal plaatvinden. Op 17 bijzondere locaties in de dorpen en buitengebieden van de Wieringermeer, worden de deuren voor het publiek opengezet. Jong en oud worden op elke plek verrast door doorlopende korte voorstellingen van artiesten, die binding hebben met de omgeving .

Intieme concertjes, mooie dansvoorstellingen, vertellingen over prachtige kunstvormen of over de geschiedenis van de Wieringermeer, beeldende kunst, garagerock, theater, musical, cabaret, clownerie. U komt het allemaal tegen op de drie verschillende routes die u kunt volgen met bussen of de fiets. De duur van de optredens zal ongeveer 15 minuten zijn. Het publiek reist naar keus van locatie naar locatie.

Openingsconcert

Om heerlijk in de stemming te komen voor de rest van de culturele beleving, starten we van 12:30 – 13:20 uur in de Cultuurschuur met het geweldige openingsconcert van JEROEN ZIJLSTRA & MISSJONES. Dit openingsconcert is vol!
Ook het extra concert van hen is vol. Vanaf 14:30 uur zal MissJones nog elk half uur een kwartier spelen in de theaterzaal van de Cultuurschuur. Hiervoor hoeft u geen plaats te reserveren. Met een entreebandje kunt u zo naar binnen.

Wie treden er nog meer op en welke locaties doen mee

Ondertussen zijn alle locaties en optredens bekend. U kunt er meer over vinden op de site en op de facebookpagina

Let op: De BinnenRoute is ook voor jonge kinderen! Kom op zondag 19 mei samen met je (klein)kinderen gezellig De BinnenRoute meebeleven. Er zijn in route blauw naast een pianoconcert, vertellingen en dwarsfluitconcert voor volwassenen ook verschillende kinderactiviteiten verzameld. Zo is er een Kindertheater, een optreden van 2 clowns en een springkussen!

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp