Hollands Kroon Actueel

Foto: Dorcas

Dorcas stopt met de fietsdag.

NIEUWE NIEDORP – Na twaalf jaar op Hemelvaartsdag de Dorcas Fietsdag te hebben georganiseerd hebben de Dorcas Ondernemers Noord-Holland Noord besloten hiermee te stoppen.

“Tijdens deze twaalf prachtige tochten hebben de deelnemers kunnen genieten van het mooie Westfriese landschap en de schilderachtige dorpjes. In totaal is er voor meer dan honderdduizend euro bij elkaar gefietst.

Dit geld is besteed aan diverse projecten van Dorcas in Tanzania, zoals agrarische projecten, medische voorzieningen, schoon drinkwater en niet te vergeten ons weeshuis met veertig kinderen”, vertelt Adri Wijnker van de organisatie aan nieuwspartner SchagenFM.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp