Hollands Kroon Actueel

Nieuwbouw op plek basisschool De Dentele Westerland

WESTERLAND – Het college is van plan om op de plek waar nu nog basisschool De Dentele in Westerland staat nieuwbouw te gaan plegen. Ondanks dat het pand al geruime tijd in de verkoop staat blijkt het zo goed als onverkoopbaar en rest enkel de sloophamer.

Wethouder Theo Groot zegt in een reactie dat dit de beste oplossing is, wel blijft de groenstroken naast de school behouden, ‘wij hebben geluisterd naar de wens van de buurt, die wilden dit graag behouden.’

De gemeenteraad heeft het laatste woord maar zodra die akkoord geven kan de sloop en bouw van de drie woningen beginnen. Het pand wordt nu als antikraak bewoond door de antikraakwacht.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@hollandskroonactueel.nl

Reageer op dit onderwerp