Hollands Kroon Actueel

Nieuwbouw op plek basisschool De Dentele Westerland

WESTERLAND – Het college is van plan om op de plek waar nu nog basisschool De Dentele in Westerland staat nieuwbouw te gaan plegen. Ondanks dat het pand al geruime tijd in de verkoop staat blijkt het zo goed als onverkoopbaar en rest enkel de sloophamer.

Wethouder Theo Groot zegt in een reactie dat dit de beste oplossing is, wel blijft de groenstroken naast de school behouden, ‘wij hebben geluisterd naar de wens van de buurt, die wilden dit graag behouden.’

De gemeenteraad heeft het laatste woord maar zodra die akkoord geven kan de sloop en bouw van de drie woningen beginnen. Het pand wordt nu als antikraak bewoond door de antikraakwacht.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp