Hollands Kroon Actueel

Veiligheidswaarschuwing Aldi Milsani Vanillevla 1 L

HOLLANDS KROON – Een deel van de vanillevla met deze houdbaarheidsdatum is mogelijk besmet met een kleine hoeveelheid reinigingsmiddel. U wordt dringend verzocht om deze vanillevla, uit voorzorg, niet te consumeren. Het eten van een product met reinigingsmiddel kan bij bepaalde hoeveelheden de gezondheid schaden.

Aldi vraagt u dringend dit artikel in één van de winkels te retourneren, of de lege verpakking. U krijgt vanzelfsprekend het aankoopbedrag terug.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp