Examenblog Juul: laatste examen nu spannend of ik geslaagd ben

MIDDENMEER – Dinsdag heb ik mijn laatste examen gemaakt! Het was het examen beeldende vorming (tekenen/kunstgeschiedenis) en hij was erg makkelijk en kort. De eerste mensen liepen na een uur al weg en ik was zelf ook al na een uur al klaar maar toen heb ik nog even alles rustig doorgenomen en nog wat dingen veranderd. 

Het cijfer voor tekenen bestaat uit 2 delen. Een praktijk deel (je moet dan een tekening met voorstudie enz maken) en een theoretisch deel (een examen). Ik hoefte voor beide niet veel meer te leren omdat ik alles van de lessen nog goed wist. Ik heb wel een oefenexamen gemaakt en daar had ik een 6.1 voor.

Ik heb dit examen ook nagekeken en ik kwam uit op 48 punten van de 66 (het kunnen meer punten zijn want ik heb sommige vragen fout gerekend omdat ik niet zeker wist of mijn antwoord goed gerekend word of omdat ik mijn antwoord niet meer wist), mijn cijfer kan tussen de 6.5 en de 8.5 zitten (ligt aan de n term/normering). Dus dat is een mooi cijfer.

Ik heb nu vakantie! 12 juni krijg ik mijn examenuitslag, ik laat jullie weten of ik ben geslaagd of niet. 

Tot 12 juni!

Groetjes Juul

Note! Juul is leerlinge op de Dijk in Medemblik

[signoff]

Reageer op dit onderwerp