Hollands Kroon Actueel

Weerbericht Hollands Kroon: wolkenvelden maar ook zonnige perioden

HOLLANDS KROON – Het weer voor vandaag ziet er na een paar herfstachtige dagen een stuk vriendelijker uit al valt de temperatuur nog wat tegen met 16 graden vanmiddag. Maar de zon zal zich weer laten zien en dat is al heel wat na 2 dagen van bewolking. Regen gaat er ook vandaag niet vallen zodat de hoeveelheid neerslag die normaal in de maand mei valt bij lange na niet gaat worden gehaald. De wind start in de west/noordwesthoek maar draait in de loop van de dag door naar het zuidwesten en zwakt af van matig naar zwak.

Donderdag gaat ook als vandaag een dag worden met regelmatig zonneschijn en een middagtemperatuur die eindelijk weer eens normaal is, zo’n 19 graden maar uit de zwakke wind in de zon gaat de temperatuur door de 20 graden grens. Alleen lang blijft de pret niet, vrijdag zet er alweer een daling in van de temperatuur naar rond de 16 á 17 graden omdat de wind weer naar het noordwesten gaat draaien en het Noordzeewater nog vrij koud is. Wel is de UV-index vrij hoog vrijdag, deze loopt op naar 6 dus wie gevoelig is voor verbranding moet zich goed insmeren.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?