Hollands Kroon Actueel

Foto aangeleverd

Streekproductenmarkt bij molen de Herder Medemblik

MEDEMBLIK – Op zaterdag 25 mei a.s. wordt er bij meelmolen de Herder de allergezelligste streekproductenmarkt georganiseerd. Een markt waar allerlei lokale heerlijkheden, zoals fruit, ijs, wijn, chocola, soep, sambal, koek, piccalilly en ons eigen biertje “Klap van de Herder” te koop en te proeven is.

Natuurlijk is het naastgelegen Poorthuisje ook open voor wie trek krijgt in een heerlijk kopje koffie met eigengemaakt appelgebak! Voor de grotere trek is de bekende pannenkoekenbakker weer van de partij die van eigen meel weer de lekkerste pannenkoeken bakt!

U bent welkom op de Westerdijk 3 te Medemblik van 11.00 tot 16.00 uur.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp