Hollands Kroon Actueel

Fractieoverleg CDA Hollands Kroon

WIERINGERWAARD – Op woensdag 5 juni a.s. vergadert de fractie van CDA Hollands Kroon in De Oude School te Wieringerwaard, Populierenlaan 23a. De vergadering is openbaar en begint om 20.00 uur. In de vergadering wordt de agenda voor de raadsvergadering van donderdag 13 juni a.s. besproken. De stukken voor de raadsvergadering zijn (binnenkort) te vinden op de website van de gemeente. Ook als u met de fractie over andere onderwerpen wilt spreken bent u van harte welkom.

Op woensdag 12 juni a.s. vergadert de fractie ook, dan in de Cultuurschuur in Wieringerwerf, Loggersplein 1. Ook die vergadering is openbaar en begint om 20.00 uur. In die vergadering worden de raadsvergaderingen van 20, 25 en 27 juni a.s. besproken. Gelet op de aard en hoeveelheid van de  te bespreken onderwerpen kan het zijn dat nog een extra fractievergadering wordt ingelast.

Belangrijke data in juni:

  • Dinsdag 11 juni beeldvormende raadsvergadering gebiedsplan Wieringermeer
  • Donderdag 13 juni beeldvormende raadsvergadering beleidsregels huisvesting arbeidsmigranten en aansluitend (21.30 uur) raadsvergadering jaarrekening.
  • Donderdag 20 juni reguliere raadsvergadering, waarin waarschijnlijk o.a. beleidsregels huisvesting arbeidsmigranten
  • Dinsdag 25 juni extra raadsvergadering gebiedsplan Wieringermeer
  • Donderdag 27 juni raadsvergadering kadernota.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp