Hollands Kroon Actueel

Foto aangeleverd

RTV Noordkop live bij de Meertour

WIERINGERWERF – RTV Noordkop, de lokale omroep van Hollands Kroon, is dit jaar natuurlijk weer aanwezig bij de 33e editie van de Meertour. De eerste twee etappes van dit wielerspektakel zijn zelfs helemaal live via radio te volgen.

De Meertour, het vierdaags wielrenevent voor de amateurs en de sportklasse, duurt dit jaar van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni. Op het programma staan een ploegentijdrit, twee ritten in lijn, het criterium in Wieringerwerf en Middenmeer en een individuele tijdrit. 

Tekst loopt door onder de foto

Foto aangeleverd

Noordkop Radio is dit jaar weer live aanwezig met een live radioverslag op donderdag en vrijdag. We zenden beide dagen vanaf 17:00 uur live uit, tot ruim na de finish. Met verslaggevers middenin het peloton zitten we bovenop de actuele ontwikkelingen. Een ontsnapping, valpartij, een glorieus gewonnen sprint, we doen er direct verslag van! Voor en na de etappes zijn er interviews, voor- en nabeschouwingen en dagelijks maken we ook een videoverslag dat via Noordkopnieuws.nl te zien is. 

Luisteren
Meertour Radio is te volgen via 106.6 Mhz (ether), via Ziggo digitale radio (918) en de kabel (89.0 FM), maar natuurlijk ook via noordkopnieuws.nl en onze gratis app voor IOS en Android.

Foto aangeleverd

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp