Hollands Kroon Actueel

Nigel Groot met de zilveren medaille (Foto aangeleverd)

Nigel Groot 2e tijdens het 15e Toradoshi Toernooi Beverwijk

ANNA PAULOWNA – Zondag 2 juni deed Nigel Groot van Bakkersport Schagen mee aan het 15e Toradoshi toernooi in Beverwijk. Na eerst in de ochtend te hebben gecoached bij de A-en B pupillen mocht  Nigel om half 3 zelf de mat op en  zat in de poule U15-60kg, waar helaas niet heel veel jongens in zaten.

Het was wel een poule met sterke tegenstanders en ze draaiden het afvalsysteem (2 verliezen is naar huis). De eerste partij was tegen een onbekende van Nigel, wat altijd leuk is en Nigel won deze partij met een mooie Ippon (vol punt).

Zijn 2e partij was hij uitgeloot( automatisch winst) en dat betekende dat hij meteen in de finale stond. Dit was tegen een bekende judoka die hij op elk toernooi bijna tegenkomt en zeer aan elkaar gewaagd zijn. Deze keer kon Nigel de partij niet winnen en had hij een mooie 2e podiumplaats.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp