Hollands Kroon Actueel

De D1 Meiden van Kleine Sluis zijn handbalkampioen!! (Foto aangeleverd)
De D1 Meiden van Kleine Sluis zijn handbalkampioen!! (Foto aangeleverd)

Handbalmeiden Kleine Sluis D1 kampioen

ANNA PAULOWNA – Vorige week met de winst tegen ZAP voelde het al een beetje alsof de competitie gewonnen was, maar met de winst van deze zondag was het zeker: Kleine Sluis D1 is KAMPIOEN!!

Dit weekeinde tegen DSO werd de kampioenswedstrijd en begon wat onzeker: Kleine Sluis wist wat er op spel stond en de spelers werden de zenuwen niet helemaal de baas. Na een korte drinkpauze en een oppepper van trainer Melania, die dit keer voor éénmaal voor coach speelde, werd het andere koek. De tegenstander werd in het tweede deel van de eerste helft volledig weggespeeld waardoor er in de rust een ruime marge was ontstaan.

Na de rust kwamen er wat slordigheidjes in het spel en kwam de tegenpartij nog wat terug. Het verschil bleek echter groot genoeg. Een eindstand met een verschil van 10 punten: 26-16. Zo’n groot verschil werd nog niet eerder behaald tegen dit team!

Het resultaat van deze periode is sowieso super knap: het was een pittig zware poule waarin Kleine Sluis bovenin zijn eindigde. Ten opzichte van vorige periodes en vergeleken met de andere D teams is de D1 van Kleine Sluis zichtbaar sterker geworden. De stand van deze laatste wedstrijd geeft dat ook mooi weer. De coaches zijn superblij en trots!

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp