Hollands Kroon Actueel

Foto's brandweer Middenmeer

Ook brandweer Middenmeer draaide overuren afgelopen nacht

MIDDENMEER – Nu duidelijk is geworden dat Noord-Holland bij de 3 meest getroffen provincies hoort van Nederland is het alleen nog wachten op het schadebedrag van de  onweersstorm van afgelopen nacht. Een onweersstorm waar ook de brandweer van Middenmeer mee te maken kreeg.

Vanaf half 2 vannacht bleef de pieper maar gaan voor de helden van de brandweer Middenmeer, in de stromende regen met overal onweer zijn zij aan de slag gegaan om de omgevallen bomen zo goed mogelijk te verwijderen.

In totaal werden er 21 bomen weggehaald die de storm niet hebben overleefd. De grootste oorzaak van dit gebeuren is een zogenaamde ‘Downdraft’ of valwind, de eerder gedachte windhoos lijkt het niet te zijn geweest omdat daar de schade niet naar is. .

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp