Hollands Kroon Actueel

'Power Wand Deep Vibrations Massager' Beeld © Kruidvat

Nu ook voor je vibrator naar de Kruidvat

HOLLANDS KROON – “Niets om je voor te schamen, die flauwekul hebben we gehad”, aldus retail- en merkendeskundige Paul Moers tegen RTLz. Vanaf volgende week kan je dus behalve voor wc-papier, make-up, pijnstiller en wat Kruidvat nog meer verkoopt ook voor je vibrator terecht bij Kruidvat.

Kruidvat denkt dat er een markt is voor genotsproducten, uit een eigen onderzoek blijkt dat maar liefst een derde van de vrouwelijke klanten een seksspeeltje thuis heeft liggen, genoeg reden om in de markt te stappen zegt Kruidvat.

Dat verbaast Moers niets. “De meeste vrouwen roepen: ‘Mijn man in bed is ook niet alles.’ Het is van deze tijd en maatschappij”, vervolgt hij tegen RTLz. Bovendien wijst hij erop dat concurrent Etos allang een vibratorlijn heeft.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@hollandskroonactueel.nl

Reageer op dit onderwerp