Hollands Kroon Actueel

Gewonde bij massale vechtpartij kermis ’t Veld

‘T VELD  – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag veel werk gehad op de kermis in ‘t Veld. Rond 1.40 uur brak een massale vechtpartij uit toen een bezoeker foto’s wilde maken van een jongen die onwel was geworden, vermoedelijk door drank.

De gewaarschuwde ambulance kon niet direct voor hulp het dorp in. Ongeveer 6 agenten en een hondengeleider waren nodig om de vechtersbazen uit elkaar te halen. Pas daarna kon de ambulance de jongen verzorgen, meldt nieuwspartner Hollands Kroon Centraal

De jongen is naar het ziekenhuis gebracht. Tijdens de vechtpartij raakte een taxi beschadigd. De taxichauffeur heeft aangifte gedaan.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp