Hollands Kroon Actueel

foto door: www.pascalvanas.nl

Fotoreportage: terugkijken op de Campina Open Boerderijdag bij Familie Miedema in Slootdorp

SLOOTDORP – Afgelopen maandag 2e Pinksterdag was er bij de Familie Miedema in Slootdorp de Campina Open Boerderijdag. Deze dag is er voor jong en oud, voor iedereen die graag een kijkje wilde nemen op een melkveebedrijf en die alles te weten wilde komen over het proces van gras tot glas. Voor de jeugd waren er diverse spelletjes, was er een informatieve route over het erf en door de stal en was is een heuze zuivelbar.

De familie Miedema nam dit jaar voor het eerst deel aan de Campina Open Boerderijdagen en dat ze er veel in zin hadden bleek wel uit de zeer goede voorbereiding van de open dag. Het toch in grote aantallen aanwezige belangstellenden hebben zich geen ene moment hoeven te vervelen en de kleinere bezoekers konden zich vermaken met o.a. bij de kalfjes die zij de fles mochten geven.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp