Hollands Kroon Actueel

Foto aangeleverd

Geslaagd wielerevenement tijdens de Pinksterfeesten in ’t Veld

‘T VELD – Tijdens de Pinksterfeesten werd er 2e Pinksterdag ook weer bijzonder hard gereden op de Rijdersstraat in ‘t Veld. Snelheden boven de 50 km/uur zijn dan ook meer regel dan uitzondering.

Jaarlijks vindt in ‘t Veld dit prachtige wielrenevenement plaats wat om 11.30 uur begint met een Dikke-banden-rugzak-race voor alle kinderen van groep 1 t/m 8. Een prachtig schouwspel met een hoop verklede creaties en verschillende fietsen.

Om 12 uur startte de Sportklasse A van het door hoofdsponsor De Bruyne Bouw gesponsorde wielerevenement. De Plaatselijke renners Toppers gingen om 13.30 uur van start. En tot slot om 14.30 uur de Plaatselijke renners Recreanten + Dames, en de jeugd t/m 15 jaar.

In de Sportklasse/Amateurs, met KNWU licentie, gaven Kay Blokdijk en Joris de Boer dit evenement wat door het ideale weer veel toeschouwers trok een extra Veldtemer tintje.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp