Hollands Kroon Actueel

Foto aangeleverd

Geslaagd wielerevenement tijdens de Pinksterfeesten in ’t Veld

‘T VELD – Tijdens de Pinksterfeesten werd er 2e Pinksterdag ook weer bijzonder hard gereden op de Rijdersstraat in ‘t Veld. Snelheden boven de 50 km/uur zijn dan ook meer regel dan uitzondering.

Jaarlijks vindt in ‘t Veld dit prachtige wielrenevenement plaats wat om 11.30 uur begint met een Dikke-banden-rugzak-race voor alle kinderen van groep 1 t/m 8. Een prachtig schouwspel met een hoop verklede creaties en verschillende fietsen.

Om 12 uur startte de Sportklasse A van het door hoofdsponsor De Bruyne Bouw gesponsorde wielerevenement. De Plaatselijke renners Toppers gingen om 13.30 uur van start. En tot slot om 14.30 uur de Plaatselijke renners Recreanten + Dames, en de jeugd t/m 15 jaar.

In de Sportklasse/Amateurs, met KNWU licentie, gaven Kay Blokdijk en Joris de Boer dit evenement wat door het ideale weer veel toeschouwers trok een extra Veldtemer tintje.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp