Hollands Kroon Actueel

Foto: Shutterstock

Weerbericht Hollands Kroon – zonnige start, later regen

HOLLANDS KROON – De bewolking neemt toe en de ochtend verloopt kletsnat lokaal kan er tot ruim 10mm gaan vallen. . In de middag knapt het op en neemt de kans op regen af. De middagtemperatuur blijft steken bij 16 á 17 graden en de wind is matig van kracht en waait uit het westen.

Donderdag meer ruimte voor de zon maar ook dan is er nog kans op een enkele bui. De wind draait van west naar zuid en is matig van kracht. De middagtemperatuur schommelt rond de 20 graden.

Na donderdag is vrijdag de warmste dag van de week met 21 á 22 graden, waait de wind uit het zuiden/zuidoosten en is er een kleine  kans op wat lichte neerslag. Zaterdag en zondag zijn vrij mooie dagen, maar ook dan is er kans op een spatje regen. De middagtemperatuur schommelt rond de 19 graden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp