Hollands Kroon Actueel

Regen zorgde juist voor geslaagde buitenspeeldag Villa Bombari

HIPPOLYTUSHOEF – De beslissing om ondanks de regen de buitenspeelmiddag afgelopen woensdag gewoon door te laten gaan bleek een hele goede te zijn. Woensdagmiddag stond gastouder Villa Bomari in het teken van de ‘buitenspeeldag’ voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Ilse Ayal-Vis kan niet anders dan tevreden terugkijken naar deze speelmiddag. ,,Als moeder en gastouder vind ik erg belangrijk om elke dag even naar buiten te gaan spelen. Ondanks de vele regenbuien, kwamen er toch een aantal kindjes even spelen. We hadden o.a. blikgooien, stelten lopen en spijkerpoepen. Beker limonade en een koekje toe.

Maar hopelijk is het volgend jaar droger weer, dan organiseer ik weer een gezellige middag voor de kinderen in Hippolytushoef,” vertelt zij tegen Hollands Kroon Actueel. 

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageer op dit onderwerp