Hollands Kroon Actueel

Sylvano Rosenberg maakte deze prachtige foto van de bliksem boven de Wieringermeer

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkte start met regen en mogelijk onweer, later zonnig

HOLLANDS KROON – Vandaag dan eindelijk weer eens een temperatuur die de 20 graden grens gaat doorbreken maar dan komt direct het volgende probleem om de hoek kijken, regenbuien met mogelijk een klap onweer.

Pas in de middag trekken de buien weg en klaart het op en komt de zon tevoorschijn. De wind is overwegend matig van kracht en waait uit het zuiden. De middagtemperatuur loopt op naar 21 á 22 graden. In de nacht naar zaterdag kan het lokaal flink gaan regenen en onweer is dan ook zeker niet uitgesloten. 

Zaterdag eerst nog een paar (stevige) buien met onweer maar in de middag breekt de bewolking en krijgen wij de zon te zien. De temperatuur blijft steken bij een graad of 18. De wind waait uit het westen en is matig van kracht.

Zondag nog kans op een enkel bui maar met 21 graden is het alweer een stuk warmer dan zaterdag en ook de wind draait van west naar zuid/zuidwest en voert warmere lucht met zich mee waar wij volgende week mee te maken krijgen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp