Hollands Kroon Actueel

Zon en wolken wisselen elkaaar vandaag af
Zon en wolken wisselen elkaaar vandaag af

Weerbericht Hollands Kroon – wisselend bewolkt mogelijk een spatje regen

HOLLANDS KROON – Na de dagen met overvloedige neerslag gaan we nu een paar dagen van zonnig maar vooral warm juni-weer tegemoet, al blijft de kans op een spatje regen en later van de week een onweersbui niet uitgesloten.

Vandaag zijn er flinke zonnige perioden maar ook zijn er wolken en uit deze wolken kan mogelijk een spatje regen gaan vallen maar de hoeveelheden zullen minimaal zijn. De wind waait uit het zuiden/zuidwesten en is overwegend matig van kracht, 4Bft. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 19 á 20 en daalt naar 13 graden in de nacht naar maandag.

Vanaf maandag gaat de temperatuur flink omhoog. Op maandag ligt de middagtemperatuur zo rond de 22 á 23 graden, zijn er flinke zonnige perioden maar kan er uit de aanwezige bewolking mogelijk nog een spatje regen gaan vallen. De wind is zwak tot matig van kracht en waait uit het zuiden.

Dinsdag en woensdag worden warme, mogelijk zelfs zomerse dagen met temperaturen rond de 25 graden op dinsdag en zelfs 27 tot 28 graden op woensdag, alleen gaan we dat op woensdag weer bekopen met ’s avonds kans op een onweersbui.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

 

Reageer op dit onderwerp