Landelijk Atelier weekend ook in Hollands Kroon

WIERINGEN – Bezoek een atelier, dat meedoet aan het Landelijk Atelier weekend en u ontvangt gratis een half jaarabonnement op Vriend van Stichting Kunstweek ter waarde van € 35.

Dit vriendenpakket levert vele cadeaus zoals voordelen bij het bezoek aan kunstbeurzen, E-magazine met kunstnieuws enzovoorts. Meer informatie vindt u op www.kunstweek.nl/vriend/. Welke ateliers doen er met deze zomereditie mee? Dat vindt u op www.landelijkatelierweekend.nl

Tekst loopt door onder de foto

Foto aangeleverd

Op Wieringen staat het beeldhouwatelier van Rein Veldboer in Oosterland voor u open van 11.00 tot 17.00 uur. Het beeldhouwwerk van Rein en zijn letterkapwerken staan geëxposeerd. Ook kunt u informatie krijgen over de beeldhouwcursus die in september weer start.

Het werk van Annette Gaijaard bestaat uit leporello’s en boekjes met aquarel, tekeningen en gecalligrafeerde teksten. Dat alles gebonden door boekbindster Marijke Raymakers.

Toevallig is dit weekend ook de tuin geopend in het kader van Top in de Kop. Dus tuinliefhebbers en kunstminnend publiek kunnen genieten van het een en/of het ander.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp