Hollands Kroon Actueel

Inwoner Anna Paulowna neergestoken op kermis Schagen

SCHAGEN – Een 20-jarige man uit Anna Paulowna is vannacht zwaargewond geraakt op de kermis in Schagen. Hij had een wond op de borst en is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Een Schagernees van 22 is gearresteerd,meldt NH Nieuws. 

De politie kreeg rond 2.45 uur een melding dat iemand hulp nodig had aan de Nieuwstraat in Schagen, aldus een politiewoordvoerder. “Het slachtoffer was niet meer aanspreekbaar en had een wond op de borst.”
 
Steekwond
De 20-jarige man zou een steekwond hebben, maar dit onderzoekt de politie nog. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Er vloog ook een traumahelikopter uit.
 
Een 22-jarige man uit Schagen is op diezelfde plek gearresteerd. Hij wordt verdacht van het verwonden van de 20-jarige man en beledigde een agent. Wat er precies tussen die twee heeft plaatsgevonden, is niet duidelijk. “Het was bij een uitgaansgelegenheid en er werd veel feest gevierd. Veel mensen hadden niet gezien wat er precies was gebeurd.” 
 

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp