Hollands Kroon Actueel

Alexander op de Weegh

Nieuwe voorzitter voor de VVD Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – De VVD in Hollands Kroon heeft een nieuwe voorzitter. Alexander op de Weegh heeft onlangs de voorzittershamer overgenomen van Andre Lont.

Op de Weegh is sinds 2002 lid van de VVD. Eerder was hij secretaris van de toenmalige afdeling Anna Paulowna. Van 2010 tot 2017 was hij gemeenteraadslid. In het dagelijks leven is Op de Weegh actief voor Kabeltex. Dat bedrijf legt glasvezel aan in Hollands Kroon.

Alexander op de Weegh stelt zichzelf even voor: ,,Mijn naam is Alexander op de Weegh. Ik ben werkzaam als projectmanager in de ICT en woon met mijn vrouw en 4 kinderen in Anna Paulowna. Sinds 2002 ben ik lid van de VVD. In eerste instantie om mijn betrokkenheid te tonen en de partij te ondersteunen. In de periode 2008-2010 heb ik mij als secretaris van de toenmalige afdeling Anna Paulowna voor de VVD mogen inzetten. Daarna, van 2010-2017, als gemeenteraadslid. Als sociaal betrokken persoon vind ik het belangrijk om mij in te zetten voor de maatschappij. Als liberaal past het mij goed om vanuit het bestuur de fractie te ondersteunen.Ik hecht grote waarde aan integriteit, transparantie en toegankelijkheid. Men mag mij daar dan ook altijd op aanspreken. Liefst in een persoonlijk gesprek.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp