Het gemeentehuis in Anna Paulowna

Huisartsenpraktijk Anna Paulowna en Breezand alleen nog voor voor spoed

ANNA PAULOWNA – Huisartsenpraktijk Anna Paulowna heeft aangegeven een tekort aan huisartsen te hebben in de praktijk in Anna Paulowna en Breezand. Hierdoor kunt u geen afspraak maken voor het reguliere spreekuur. Alleen voor spoed kunt u een afspraak bij de praktijk maken. Wij begrijpen uiteraard als u zorgen of vragen heeft over de huisartsenzorg in Anna Paulowna

Advies aan de klanten:

Hollands Kroon adviseert u om met vragen, klachten of zorgen een melding te maken bij zorgverzekeraar VGZ of bij de Inspectie voor gezondheidszorg en jeugd.

  • ​Bel naar VGZ 088 – 131 1611. Klachten over de verleende zorg en of bereikbaarheid kunnen gemeld worden bij de VGZ die de huisartsenzorg inkoopt in ons gebied. ​
  • Bel naar IGZ (Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd)088-120 5000​. Ook kan er een melding worden gedaan via het IGJ (inspectie gezondheidzorg en jeugd

De gemeente Hollands Kroon is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de huisartsenzorg in de gemeente. Daar gaat de Inspectie over. De gemeente is op de hoogte van de situatie rond de huisartsenzorg en deelt de zorg van de inwoners en voert wel gesprekken met betrokken partijen over waarborg van continuering van aanbieding van zorg in de gemeente Hollands Kroon.

Update: In het persbericht eerder vandaag uitgegeven door de gemeente Hollands Kroon bleken fouten te zijn geslopen, deze zijn door Hollands Kroon aangepast waardoor wij ook het bericht op onze website hebben aangepast.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp