Hollands Kroon Actueel

Project Senioren spelen met vuur

VAN EWIJCKSLUIS – In de gemeente Hollands Kroon is Stichting Cultuur binnen de Dijken bezig met een 4-luik voor 60plussers: “Senioren in gevecht met de elementen. Na aarde, wind en water is het nu tijd voor het vlammende slotakkoord:  VUUR!

Een nieuw VURIG totaaltheaterproject van Stichting Cultuur binnen de Dijken waar we ervaren en onervaren 60-plussers uit Hollands Kroon voor zoeken!

In korte tijd wordt een geheel nieuwe voorstelling gemaakt met theater, zang, dans en live muziek. Dit ontzettend leuke project wordt gemaakt door jou! De 60-plusser uit Hollands Kroon, onder leiding van locatietheaterregisseur Janna de Lathouder. Het geheel zal zich afspelen op een heel bijzondere locatie: oud-gemaal J.c. de Leeuw in van Ewijcksluis

Ervaring mag, maar is zeker geen vereiste! 

Het thema van de voorstelling is VUUR. Je kan denken aan een vurige persoonlijkheid, aan liefde, aan rampen, aan warmte, aan een gezellig kampvuur of het vreselijke vagevuur.  Wij halen de inspiratie uit onszelf en uit de omgeving en voegen onze eigen verhalen toe aan de voorstelling.

We maken eerst kennis met elkaar met simpele, leuke opdrachten en werken dan langzaam naar de inhoud toe. We proberen meteen uit wat er werkt. Een laboratorium waarin uitgeprobeerd en vooral ook gelachen kan worden en waarin je verbaasd zult staan van wat er in korte tijd gesmeed wordt. 

Let op: op de flyer die wij hebben verspreid, staat abusievelijk een verkeerde datum. De juiste data voor de voorstellingen zijn 28 en 30 juni 2019.

Kaarten reserveren voor de voorstellingen op 28 en 30 juni kan via stichting@cultuurbinnendedijken.nl of 06-19505135.

De avondvoorstelling van vrijdag 28 juni is al uitverkocht!

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp