Hollands Kroon Actueel

Belangrijke veiligheidswaarschuwing Teisseire Fruit Shoot Framboos-Aardbei

HOLLANDS KROON – Britvic heeft een veiligheidswaarschuwing geplaatst voor Teisseire Fruit Shoot Framboos-Aardbei met THT maart 2020 en batchcode H75L 9170, afkomstig uit een 4-pak. Britvic heeft een verpakkingsfout geconstateerd bij een beperkt aantal Teisseire Fruit Shoot-flesjes.

Bij deze flesjes kan het witte element van de groene drinktuit losraken, waardoor het in de mond terecht kan komen. Het product is na 20 juni 2019 verkocht bij Kruidvat, Albert Heijn, Jumbo en Deen Supermarkten.

Heeft u dit product gekocht en heeft u vragen, neem dan contact met de klantenservice van Britvic (de producent van Fruit Shoot) via het gratis telefoonnummer 0800-405 200 20 of via e-mail nederland@britvic.com

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp