Wie herkent dit trio, hebben o.a. in Middenmeer ingebroken

MIDDENMEER – De politie is op zoek naar mensen die deze twee mannen en vrouw herkennen. Ze zijn door beveiligingcamera’s op beeld vastgelegd tijdens een inbraak in een woning in Wassenaar.

Op de beelden is te zien dat de vrouw eerst bij de woning kijkt of de kust veilig is. Hierna komen de twee mannen naar de woning toe en breken zij in. De buit bestaat uit een Macbook en sieraden. Uit onderzoek blijkt dat dit niet de eerste keer is dat de drie gezamenlijk inbreken. Er zijn camerabeelden bekend waarop de inbrekers in dezelfde samenstelling te zien zijn bij een woninginbraak in Middenmeer .

Vragen

Wie herkent deze verdachten? Zij zijn op meerdere plaatsen actief en beschikken vermoedelijk over een auto . Heeft u informatie over hun voertuig of weet u waar zij verblijven, neem dan contact op met de recherche via 0800-6070. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem. U kunt uw tips ook doorgeven via de WhatsApptiplijn 06-10000012.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp