Hollands Kroon Actueel

Foto aangeleverd

GV DOS Den Oever kan volgend seizoen gaan knallen!

DEN OEVER – Ruim een jaar is de turnpakken commissie bezig geweest met dat wat het nieuwe turnpak moest worden.

Na 14 jaar werd het namelijk toch echt wel tijd dat de huidige pakken vervangen en vernieuwd werden. Maar hoe vervang je een pak dat tot op de dag van vandaag nog steeds alle aandacht trekt? Geen makkelijke taak dus en dat is ook wel gebleken. Na een aantal ontwerpen, diverse stoffen en de daarbij behorende tegenslagen is het gelukt!

Afgelopen zaterdag hebben de meiden van GV DOS Den Oever hun nieuwe turnpakken in ontvangst genomen. Vol trots presenteerden zij de nieuwe turnpakken waarin zij volgend seizoen op de wedstrijden gaan verschijnen en GV DOS Den Oever gaan vertegenwoordigen.

Het pak is oranje/zwart met lekker veel bling bling…de meiden hebben er nu al zin in!

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp