Hollands Kroon Actueel

Foto: Mariska-Steenbergen

Wesley Lont speelt Pasha Antipov/Strelnikov in Dr. Zhivago

Kaartverkoop van Dr. Zhivago is begonnen!

HIPPOLYTUSHOEF – De liedjes voorbereiden, teksten instuderen, zenuwen bedwingen en vol ervoor gaan: de Brassicanen hebben vorige week auditie gedaan. De rolverdeling waarmee wij Doctor Zhivago tot leven gaan brengen en waar wij u met zijn allen mee gaan verbluffen is nú compleet en de kaartverkoop is vandaag begonnen. 

Dr. Zhivago vertelt een hartverscheurende liefdesverhaal midden in de onrust van oorlog en revolutie in Rusland. We volgen het leven van jonge wees Yurii Zhivago. Hij groeit op in een aristrocratisch milieu, maar hij is ook politiek idealist, arts en dichter. We beleven met hem de 1e wereldoorlog, de communistische revolutie en burgeroorlog. Waarin hij ook nog verscheurd raakt tussen zijn jeugdliefde en vrouw Tonia, en de gepassioneerde Lara Guishar die hij steeds weer tegenkomt.

Onze Wesley Lont uit Hippolytushoef heeft vorig jaar gestraald als Zorro en dit jaar zal hij de rol van Pasha Antipov/Strelnikov gaan vertolken! Het is de Student die uitgroeit tot een wrede communist. Een echte uitdaging in spel en zang!

Doctor Zhivago is bekend van het nobel-prijswinnend boek door Boris Pasternak en de film met Omar Shariff. Brassica Musicals speelt elk jaar volle zalen met epische musicals onder live muzikale orkestbegeleiding (o.a. Zorro, Titanic, 3 Musketiers). En nu brengen zij u een musical die nog nooit in Nederland is opgevoerd! Vers vertaald en bruisend van energie.

De verkoop gaat boven verwachting al erg snel! wacht dus echt niet te lang! 17-18-19 April 2020 te Cool theater Heerhugowaard

[sigoff]

Reageer op dit onderwerp