Hollands Kroon Actueel

Foto: Wieringernieuws.nl/Herman Loer

Opening kringloopwinkel Twice Hippolytushoef

HIPPOLYTUSHOEF – Vandaag, donderdag 11 juli, gaat na lang wachten kringloopwinkel Twice open.

Twice wil een bijdrage leveren aan consuminderen. Consuminderen gaat tegenwoordig zowel om zuinig met het milieu omgaan als om het besparen in je dagelijkse leven. Een van de belangrijkste kenmerken hiervan is dat je zoekt naar manieren waarop je niet in hoeft te leveren op de kwaliteit van leven, maar goedkopere alternatieven zoekt. Daarnaast probeer je verspilling tegen te gaan door bewuster te kopen. Bijvoorbeeld door het kopen van tweedehands spullen of het ‘upcyclen’ van oude spullen zodat deze niet afgevoerd hoeven te worden.

Drijvende kracht achter de winkel, Bart Visser, heeft ruime ervaring wat kringloopwinkels betreft, in 2010 begon hij als bedrijfsleider bij een grote kringloopwinkelketen om nu met Twice voor zichzelf te gaan beginnen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp