Hollands Kroon Actueel

Inter Visual Studio / Theo Annes

Brand in bijgebouw oude seksclub Middenmeer

MIDDENMEER – Vanmiddag is in de oude sauna van de al jaren gesloten seksclub in Middenmeer brand uitgebroken.

De brand weer heeft direct middelbrand gegeven en er werd ook een hoogwerker opgeroepen omdat de brand achter de oude seksclub bevond.

Volgens een winkelier in de buurt zat in het pand tot een paar jaar geleden een seksclub. Toen die club er nog zat, was alles goed geregeld, zegt ze. “Er was toezicht op.” Sinds het leeg staat, wordt er ook niet meer gecontroleerd. “Het is van binnen helemaal kort en klein geslagen.” Achterin de tuin, in het oude sauna-huisje, hebben jongeren volgens haar geregeld seks, weet NH Nieuws te melden.

Het pand wordt telkens dichtgetimmerd, maar elke keer weer komen jongeren binnen. Ze houden niet alleen huis in het gebouw waar nu brand is. Ze houden ook de buurt flink bezig, zegt de vrouw. Ze is bang dat de jongeren ook bij haar winkel naar binnen gaan en hoopt daarom dat de gemeente iets aan de situatie doet.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp