Hollands Kroon Actueel

Foto aangeleverd

Weekendafsluiting Kerkwegbrug

ANNA PAULOWNA – De Kerkwegbrug is sinds 17 juni weer beschikbaar. De Van Ewijckskade is verbreed en geasfalteerd en de laatste hand is gelegd aan het betonwerk voor de brug en is de oeverbescherming afgemaakt. De laatste werkzaamheden aan de Kerkwegbrug in Anna Paulowna zijn verschoven naar het weekend van 20 en 21 juli.

Laatste fase

De laatste werkzaamheden aan de brug bestaan uit het aanbrengen van de verticale delen van de brug in de vorm van de hameistijlen, de balans, het draaimechanisme en de verbinding met het brugdek. Deze werkzaamheden staan nu gepland vanaf zaterdagochtend 20 juli 06.00 uur tot zondagavond 21 juli.

20 en 21 juli afgesloten

Concreet betekent dit, dat de Kerkwegbrug en het laatste deel van de Kerkweg weer afgesloten zijn voor alle verkeer. Niet alleen autoverkeer, maar ook fietsverkeer kan geen gebruik maken van het laatste deel van de Kerkweg. De bedrijven aan de Kerkweg blijven wel bereikbaar. Hoenderdaell is tijdens de openingstijden ook bereikbaar.

Rotonde voor een deel dicht

De rotonde die de aansluiting op de Molenvaart maakt, is dat weekend ook voor een deel afgesloten en het verkeer wordt omgeleid. Na uitvoering van deze werkzaamheden is de Kerkwegbrug voor het wegverkeer weer toegankelijk en worden de omleidingsmaatregelen opgeheven.

Asfalteren

Begin september wordt de brug geasfalteerd. Dat is dan voorlopig de laatste afsluiting. Exacte data en tijdstippen hiervoor volgen later.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp