Hollands Kroon Actueel

Het gemeentehuis in Anna Paulowna
Het gemeentehuis in Anna Paulowna

Huisarts Leendert Arwert vierde huisarts in Anna Paulowna

ANNA PAULOWNA – Huisarts Leendert Arwert gaat deel uit maken van de nieuwe huisartsenpraktijk in Anna Paulowna. Drie dagen in de week zal de huisarts die eigenlijk in 2018 al met pensioen is gegaan de praktijk bemannen.

Huisarts Leendert Arwert  verkocht zijn praktijk in 2018 aan huisarts van Heusden maar dat bleek niet goed te gaan met als resultaat een ontruiming afgelopen donderdag van de praktijk. Om het gat op te vullen besloot de Huisartsenorganisatie Kop van Noord-Holland (HAP) de praktijk over te nemen in De Ontmoeting.

Hoelang Huisarts Leendert Arwert  blijft bij de praktijk hangt volgens het NHD af van hoe snel HKN waarnemende huisartsen weet aan te trekken.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp