Hollands Kroon Actueel

Online je bedrijf op de kaart zetten in Hollands Kroon

HOLLANSD KROON Hollands Kroon is een gemeente in de Kop van Noord Holland, dat valt onder de provincie Noord Holland. De gemeente is onderdeel van de samenwerkingsregio de Noordkop. Hollands Kroon wordt gekenmerkt door vooral veel agrarische bedrijvigheid: veeteelt, landbouw, bollenteelt en glastuinbouw zie je veel terug in het dagelijks beeld van de regio.

Ontwikkelingen in Hollands Kroon

Alhoewel het gebied van oudsher gericht was op de agrarische sector, heeft ook hier het internet zijn intrede gedaan. En met de komst van de online mogelijkheden heeft juist dit gebied veel te bieden. Een combinatie met lokale producten en een online webshop biedt veel potentie voor een grote doelgroep. 

Oriënteren

Als je in deze streek een online bedrijf wilt opzetten, zul je je allereerst moeten verenigen met de mensen die er wonen en de producten die ze aanbieden. Spreek vooral veel jongeren aan, want zij zullen ongetwijfeld een andere visie hebben dan hun ouders. Bepaal waar je je op wilt richten: fruit, tractors of arbeiders? Het zijn totaal verschillende groepen met een totaal andere doelgroep. Je kunt er ook voor kiezen om eerst eens te kijken waar er behoefte aan is. Een kort tripje naar Hollands Kroon zal je een stuk wijzer maken.

Online ondernemen

Wanneer je je besluit hebt genomen op wie je je wilt richten en wat je aan wilt bieden, zul je allereerst een goede website willen maken. Laat je begeleiden door een online marketing bedrijf, om te zorgen dat jouw design en tekst aansluit op je doelgroep. Je kunt zo’n bureau zelf sturen. Hoe meer je zelf doet, hoe goedkoper de opdracht.

Social media in Holland Kroon

Zoals in elke gemeente, speelt ook in Holland Kroon social media een belangrijke dagelijkse rol in het leven van de jeugd. Speel daarop in door social media marketing toe te passen in je marketing strategie. Social media kent een enorm platform, dus je kunt op een relatief goedkope manier prima aan meer prospects komen. Ook hier geldt dat het handig is om je te laten voorlichten. Een slechte boodschap kun je immers niet terughalen en dat zou zonde zijn.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp