Hollands Kroon Actueel

Foto: NH NIeuws/ Noordkop Centraal

Illegale bezoekers Zandstok voor lul gezet

‘T ZAND – Enkele jongens dachten afgelopen weekend ongezien het festival Zandstock op te kunnen door met een bootje aan te meren en zonder ticket het terrein op te lopen. Ze werden gesnapt, maar daar bleef het niet bij: de organisatie besluit ze voor schut te zetten. Met een kraan werd het bootje omhoog getakeld, zodat iedereen kon zien wat er was gebeurd.

De jongens konden zondagavond hun bootje komen ophalen. Dat schrijft NH Nieuws.

De organisatie van Zandstock kon overigens tevreden terugkijken op een goed verlopen editie. Vlak voor de start was het even spannend vanwege de wind. Maar door extra maatregelen verliep alles perfect. Publiekstrekker Nielson trok zaterdag veel publiek met zijn optreden: hij stak daarvoor bekende hits ‘Sexy als ik dans’ in een nieuw jasje.

Queen Forever
Een dag later zette de band Queen Forever alles op stelten. Bezoekers waren enthousiast: “Alsof je echt bij een concert van Queen stond.” Daarna trad zanger Douwe Bob op. Ook de silent disco was populair.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp