Hollands Kroon Actueel

Jaap en Anja Steigstra ontvangen hun prijs uit handen van Tinie Rasch van Reisbureau Hippo (Foto via Wieringernieuws.nl)

Jaap en Anja Steigstra winnen reis naar Sicilië

HIPPOLYTUSHOEF – Jaap en Anja Steigstra uit Den Oever kunnen de koffers gaan pakken, zij wonnen de eerste prijs, een geheel verzorgde vakantie naar Sicilië in de fotowedstrijd uitgeschreven door Reisbureau Hippo .

Reisbureau Hippo trok behalve de eerste prijswinnaars nog twee prijswinnaars uit de hoge hoed, en die gingen naar de familie Ooms die een reischeque van 250 euro wonnen en de familie Kleimeer die een reischeque van 100 euro wonnen. Beide families komen ook uit Hippolytushoef, meldt Wieringer Nieuws.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageer op dit onderwerp