Hollands Kroon Actueel

Online adverteren met je bedrijf in Hollands Kroon

In Kop van Noord Holland, binnen de provincie Noord Holland, ligt de gemeente Hollands Kroon. Hollands Kroon is onderdeel van de Noordkop, een samenwerkingsgroep binnen de regio. Er wordt in Hollands Kroon voornamelijk agrarische bedrijvigheid gevoerd: veeteelt, landbouw, bollenteelt en glastuinbouw zijn de kenmerken van het Noord Hollandse Landschap

Ontwikkelingen rond de regio

De streek staat van oudsher al bekend als een agrarische regio. Ook hier heeft internet echter zijn intrede gedaan. Vooral de jongeren zijn erg actief op het web en zien dat er kansen liggen. Een combinatie tussen het lokale en landelijke zou een perfecte kans kunnen zijn om producten zowel online als offline aan te bieden.

Ga eens kijken!

Het beste advies als je binnen Hollands Kroon iets op wilt zetten: Ga er eens naartoe. Spreek met de mensen en probeer er achter te komen waar zij behoefte aan hebben. Wat is landelijk verkrijgbaar, maar niet zozeer binnen de regio. Je kunt het ook omdraaien. Zijn er lokale producten die je zou kunnen verkopen aan de rest van Nederland? 

Online ondernemen in Hollands Kroon

Wanneer je de keuze voor je product hebt gemaakt, zul je deze willen laten zien aan je doelgroep. Een online campagne is dan een perfecte optie. Deze campagne zal bestaan uit verschillende onderdelen. De belangrijkste elementen zijn het adverteren op zoekmachines en adverteren binnen de zoekmachine resultaten.

Search Engine Advertising

Wanneer je kiest voor een Search Engine Advertising (SEA) actie op bijvoorbeeld Google, zal je advertentie naast de resultaten staan. Hierdoor val je goed op. Het is heel belangrijk dat deze advertentie goed wordt ingericht, want je betaalt per “klik”. Dus elke keer als er iemand op je banner klikt, ga jij ervoor betalen. Dus als de tekst de verkeerde mensen aantrekt, kost het geld zonder dat het wat oplevert. En dat is natuurlijk jammer.

Adverteren in de  zoekmachines

Bij het zoekmachine adverteren op Google gaat het om adverteren binnen de zoekresultaten van de zoekmachine. Tussen de resultaten, afhankelijk van het getypte zoekwoord, verschijnt dan jouw advertentie. Belangrijk dus om de juiste keywords te kiezen. Een sea specialist kan je hierbij goed helpen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp