Hollands Kroon Actueel

Familie Imming moet toch bedrijfswoning Wieringerwerf verlaten

WIERINGERWERF – Het college van Hollands Kroon zegt geen opties te zien om de familie Imming in hun bedrijfswoning te laten blijven wonen, het bestemmingsplan staat permanente bewoning op een industrieterrein niet toe en het is ook niet mogelijk om dit te legaliseren.

Ondanks dat in mei van dit jaar de bestuursrechter de familie Imming in het kort geding tegen Hollands Kroon in het gelijkstelde, blijft Hollands Kroon de poot stijf houden en moet de familie binnenkort hun bedrijfswoning verlaten.

Het college vindt het hebben van een bedrijfswoning bij het bedrijf geen noodzakelijk iets. Wanneer de familie Imming het huis moet verlaten is nog onduidelijk, mogelijk volgt er nog een stap naar de Raad van State om daar het besluit aan te vechten.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp