Hollands Kroon Actueel

Den Oever weer 4 dagen in het teken van de ‘Tent op de Haven’

DEN OEVER – De Flora- en Visserijdagen staat er weer aan te komen in Den Oever en dat wil dus ook zeggen dat de haven van Den Oever niet alleen het middelpunt van heerlijk vis eten, kijken naar oude ambachten en het beleven van wat de visserij nu eigenlijk is, nee ook staat de haven bol van entertainment met ‘Tent op de Haven’ .

Het begint al vrijdagavond om 19.00 uur wanneer DJ Bert het feestweekend opent samen met Waterproof Shampoo.

Maar ben jij ook toevallig nog jarig op 23, 24, 25 of 26 augustus dan mag jij je verjaardagsfeestje vieren in de tent op de haven. Wat je moet doen is dan op zondagavond naar het TodH-verjaardagsfeestje komen, die start om 19:15 uur en duurt tot 19:45 uur. Dan staat er koffie, gebak, drankje en Frankie van TodH klaar voor jouw gasten, en is er een meet en greet met de in Den Oever wereldberoemde DJ Bert en mag je ook nog bij DJ Bert een verzoeknummer aanvragen.

Maar de klapper op de vuurpijl is toch wel samen met de Suskes de langste verjaardagspolonaise ooit maken.

Wil je meer weten? Kijk dan op de Facebookpagina van Tent op de Haven

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp