Hollands Kroon Actueel

Jumbo haalt Naturli’ Biologisch Smeerbare uit de schappen, er ontbreekt waarschuwing op de verpakking

NIEUWE NIEDORP – Naturli’ Foods haalt Naturli’ Biologisch Smeerbare terug uit de winkel. Analyses hebben aangetoond dat een partij Naturli’ Biologisch Smeerbaar kleine hoeveelheden wei-proteïne bevat, terwijl het allergeen koemelk niet vermeld staat op het etiket. Het product is niet geschikt voor mensen met een koemelkallergie. Daarom haalt Naturli’ Foods de besmette producten terug.

Het gaat om:

  • Productnaam: Naturli’ Biologisch Smeerbare 225 g
  • Producent: Grønvang Food BV, Vejen, Denemarken.
  • EAN-code: 5701977550103
  • Ten minste houdbaar tot: 30.08.19 – 27.11.19
  • Verkocht in de volgende winkels: Jumbo

Het product kan allergische reacties veroorzaken bij personen met een koemelkallergie. Voor alle overige consumenten is het product veilig. U kunt contact opnemen met Naturli ‘Foods: info@naturli-foods.dk

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp